Conferința finală 7-9 noiembrie 2013

În perioada 7-9 noiembrie 2013, la Hotelul DoubleTree by Hilton Oradea, a avut loc Conferința de finalizare a proiectului. În ultima zi a conferinței participanții au avut ocazia de a vizita două peșteri din arealul proiectului: peștera Meziad și Peștera cu Cristale Farcu. Peștera Meziad este unul dintre cele mai importante habitate subterane de pe teritoriul județului Bihor, totodată în acestă peșteră fiind implementate și măsuri concrete de conservare prin proiect.

La conferință au participat 67 de persoane din: Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Comisia Patrimoniului Speologic, agențiile pentru protecția mediului din țară, parcuri naționale și naturale din țară și din străinătate, custozi și administratori de situri Natura 2000, ong-uri, cluburi de speologie, cercetători și specialiști în protecția liliecilor și a mediului în general.

, ,


Conţinutul acestei pagini web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.Natura 2000 - Natura Europei pentru tine.