Conferința „Save the Flyers”

În 18 decembrie 2014 managerul de proiect BatLife RO a participat la conferința de final de proiect LIFE+ „Acțiuni pentru protecția liliecilor” organizată de Comunità Montana dell’Esino-Frasassi organizată în Fabriano (AN), Italia, unde au fost prezentate rezultatele proiectului. Proiectul intitulat „Save the Flyers”, s-a desfășuart pe teritoriul Parcului Natural Gola della Rossa e di Frasassi” și zona Amiata (GR) pe o perioadă de 5 ani (ianuarie 2010 – decembrie 2014). Cei 3 parteneri, Comunità Montana Amiata Grossetano, Comunità Montana dell’Esino Frasassi,respectiv Enel Distribuzione S.p.A. și-au propus două obiective principale: conservarea populației de chiroptere și stabilizarea a două populații reintroduse de gaie roșie (Milvus milvus).

În cadrul conferinței s-au susținut prezentări pe subiectul activități de conservare a liliecilor. Proiectul de conservare a speciilor de lilieci din Munții Pădurea Craiului, Bihor și Trascău și rezultatele acestuia au fost descrise printr-o prezentare și difuzarea filmului realizat în cadrul proiectului.

Pentru informații suplimentare accesați pagina oficială a proiectului aici.Conţinutul acestei pagini web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.Natura 2000 - Natura Europei pentru tine.